Realistisch haardvuur

21-01-2020

U kent het wel, de gloed die achterblijft nadat hat hout verbrand is en hetlicht en de sfeer dan dan blijven nazinderen. Het vuur beeld van een haard draagt bij tot de beleving en daarom combineert men bij de nieuwe generatie gashaarden puur comfort steeds met de look & feel van een traditionele open haard.

Levensechte vonkjes
Kalfire pakte als eerste uit met het gashaardvuur met echte vonken. Deze technologie tilt het belevingsgehalte van de haarden weer dat tikkeltje hoger. Met de Natural Spark Generator (NSG) worden in de haard levensechte vonkjes gecreëerd om het vuurbeeld zo authentiek mogelijk te maken. De vonkjes stijgen op uit het vuur met als resultaat een natuurgetrouw vlammenspel.

Een spectaculaire kijk op het vuur
Met ontspiegeld glas, alleen verkrijgbaar bij gashaarden, kiest u voor een levensecht open haard effect. Het glas is immers zo goed als onzichtbaar en reflecteert nauwelijks waardoor u onbelemmerd geniet van het boeiende vlammenspel.

Een gloeiend kolenbed
Innovatieve LED-technologie, die u naar wens in en uit kan schakelen met de afstandsbediening, kan zorgen voor een natuurgetrouwe nabootsing van het gloeien van het kolenbed en is bovendien nog eens energiezuinig. Dat gloeiende effect geeft een extra dimensie aan het toch al realistisch uitziende vuur.