Heist-op-den-Berg:

Innovatieve, revolutionaire Gi-technology

Met de Gi-reeks lanceert Kalfire een nieuwe standaard in de markt van de gesloten gashaarden. Het is een reeks die ontstaan is vanuit een onzekere energiemarkt, een toenemende vraag naar connectiviteit en veranderende warmtebehoeften. Ze zet in op beleving, duurzaamheid en gebruiksgemak en doet dat met de innovatieve en revolutionaire Gi-technology die zorgt voor een ongekende vuurbeleving met significant minder gasverbruik en warmte-afgifte.

Kalfire Gi-reeks
De nieuwe reeks gesloten gashaarden van Kalfire is inspirerend, innovatief, intelligent en interactief. Het mooie, dynamische vlammenbeeld is geïnspireerd op een kampvuur in de vrije natuur en kent een opvallend laag vermogen en weinig gasverbruik. Bovendien geniet je dankzij de drie afzonderlijke aangestuurde gaskleppen altijd van een optimale vuurbeleving, voor welke omstandigheden je ook kiest. Of je nu de hele avond wil genieten van een dynamisch vuur zonder dat het té warm wordt, minder gas wil verbruiken of zelf je ideale vlammenbeeld wil samenstellen, de Kalfire Gi berekent altijd het mooiste en meest efficiënte vlammenbeeld. De haarden zijn bovendien makkelijk te bedienen via een moderne, uitgebreide app of via een gebruiksvriendelijke afstandsbediening en kan ook communiceren met verschillende domoticasystemen.

Temperatuur op jouw maat
Het is niet altijd nodig om het hele huis te verwarmen of de vloerverwarming aan te zetten. Met een haard verwarm je net daar waar je het nodig vindt. Met de thermostaatfunctie kies je de gewenste temperatuur en jouw haard zal de ruimte zo snel mogelijk om een aangename manier verwarmen. Is de gewenste temperatuur bereikt dan schakelt de haard automatisch uit. De Gi-technologie gaat zelfs nog een stapje verder met de Comfort+ functie. daarbij kies je niet alleen de gewenste eindtemperatuur maar ook de tijd die de haard er over mag doen om deze temperatuur te bereiken. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat de temperatuur niet meer dan 3 graden mag stijgen gedurende 4 uur. Leuk om weten is dat je in geen geval inboet op het vuurbeeld, er wordt altijd ingezet op de optimale vuurbeleving.

In welke mood ben jij?
Via de app kan een combinatie van voorkeursinstellingen naar eigen smaak samengesteld en geprogrammeerd worden zodat je kan switchen tussen verschillende moods, afhankelijk van je stemming of de functie van de haard. Enkele van die moods werden al voorgeprogrammeerd.

In the mood …

  • for a lazy evening? Met gedimde verlichting, languit in de zetel met een goed boek en vanuit je ooghoek genieten van een subtiel haardvuur? Jij kan heerlijk ontspannen terwijl de temperatuur heel geleidelijk stijgt. Wedden dat je geluksgevoel een ongekende hoogte zal bereiken?
  • for comfort? Eindelijk weekend en dus de hoogste tijd om thuis te genieten bij de vlammen van de haard. Als de haard lang aan staat doe je dat wel graag milieubewust en daarom kies je voor een beperkte warmte-afgifte en weinig gasverbruik.
  • to show off? Hoewel je de haard meestal aanzet voor een gezellige sfeer op de achtergrond mag je af en toe al eens uitpakken met je haard. Maak van je haard in een handomdraai een blikvanger met een enthousiast vonkenspel en knisperend houtvuur.
Scroll to Top