Heist-op-den-Berg:
Oval Dik Geurts - houthaard

De nieuwe vorm van warmte

Een combinatie van eenvoud, ervaring en kennis leidt in het geval van de haarden van Dik Geurts, een merk van DRU, tot prachtige haarden en het allermooiste houtvuur. Elke dag gaan ze vanuit een passie voor het echte houtvuur op zoek naar slimmere, rendabelere en schonere manieren om hout te stoken en ze verpakken het vuur in een mooie designhaard die je woning karakter geeft. De ideale haard die een oude haard bij een verbouwing of renovatie eenvoudig kan vervangen door een moderne en milieuvriendelijke variant.

Hoog rendement
Alle haarden hebben een bijzonder hoog rendement. De afgesloten verbranding zorgt voor hogere temperaturen waardoor de verbranding veel vollediger en efficiënter verloopt. Je bespaart daardoor op hout, stoot minder fijnstof en roetdeeltjes uit en spaart het milieu. Laat je goed informeren en kies voor een houthaard met het juiste vermogen. Te veel vermogen zorgt ervoor dat de ruimte veel te heet wordt, bij te weinig vermogen wordt de ruimte niet voldoende verwarmd.

Designhaarden
De haarden van Dik Geurts zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en lijken wel te zweven in de ruimte wat ze tot dé eyecatcher bij uitstek maakt. Met dit soort haarden haal je de gezelligheid van een kampvuur naar je woning. De ruime glaspartijen maken dat je bovendien onbelemmerd kan genieten van het vuur. Kies voor een vrijhangend model aan het plafond, een wandmontage of laat de haard rusten op een plateau, robuuste voet of pootjes.

Scroll to Top