Hyggelig bij de haard

15-10-2017
Trends

Heerlijk cocoonen bij de haard ... het past zomaar in de Hygge-hype! Maar wat is 'hygge'? Gegroeid uit een Noors woord is het het Deense concept om het geluk te vinden in simpele dingen geworden.

Lees meer

De indrukwekkende True Vision-haard van M-Design

14-09-2017
Actie

Een indrukwekkende haard die True Vision 850DVL van M-Design ... Nog groter en dus krijgt u een nog meer onbevangen beeld op het vuur. Je kan deze haard komen ontdekken in onze Pop-up Villa in Heist-op-den-Berg en in de belevingsshowroom in Lille.

Lees meer

Een extra dimensie dankzij de Symbio-lichtmodule van Faber

29-08-2017
Actie

Op zoek naar een gashaard om wat extra sfeer en warmte in huis te halen? Dan is de Faber MatriX misschien wel wat voor jou. Deze reeks sfeervolle gashaarden worden modulair opgebouwd zodat je een haard kan samenstellen die volledig aansluit bij jouw smaak. Bovendien beschikken deze haarden over een design dat volledig gericht is op het vuur. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de Symbio-lichtmodule.

Lees meer

Opening Pop-up Villa op 23 & 24 september

28-08-2017
Nieuws

In afwachting van de gloednieuwe showroom in Heist-op-den-Berg opent De Backer Haarden op zaterdag 23 en zondag 24 september een heuse Pop-up Villa naast de huidige showroom.

Lees meer

Team De Backer wint bedrijvenkoers

01-08-2017
Nieuws

Al voor het tweede jaar op rij wint Team De Backer de bedrijvenkoers op het na-tourcriterium in Putte.

Lees meer

Uitverkoop showroommodellen in Heist-op-den-Berg

14-06-2017
Actie

Aan het einde van de zomer verhuist De Backer haarden naar een pop-upshowroom. Vooraleer het zover is kan je nog tot en met 7 juli terecht in de huidige showroom in Heist-op-den-Berg voor een grote opruimactie. Hier vind je alle aanbiedingen met kortingen tot wel 70%.

Lees meer

Het beste van twee werelden combineren

12-05-2017
Algemeen

De sfeer van de houthaard met het comfort van de gashaard, dat is waar Bert en Els voor kozen in hun nieuwbouwwoning. Het resultaat is een uiterst gezellige zithoek met warme kleuren waarvan de haard het schitterende middelpunt vormt.

Lees meer

The Buzz, sfeermaker op het terras

11-05-2017
Nieuws Trends

Buiten genieten van de gezellige sfeer van een haard? Het kan met The BUZZ, de buitenhaard van Faber.

Lees meer

Levensechte vonkjes

10-05-2017
Trends

Gashaarden met echte vonkjes ... Deze gloednieuwe technologie geeft het belevingsgehalte van de haarden weer dat tikkeltje extra.

Lees meer

Mijn haard is dé eyecatcher van mijn appartement

08-03-2017
Algemeen

Een haard in een appartement is niet zo evident maar als je in het dakappartement woont heb je een streepje voor. Femke uit Heist-op-den-Berg haalde de gezellige warmte van een haard in huis en koos daarbij voor het beste van twee werelden, een gashaard met een strak design die dankzij de houtstammetjes toch de nodige authenticiteit uitstraalt.

Lees meer