Warm verhaal: Van afbraak tot afwerking, alles verliep zonder zorgen

04-07-2018
Nieuws

Na de renovatie van de keuken en de gang was het verschil met de woonkamer toch wat te groot geworden, vonden Leo en An uit Vorselaar. Ook daar mocht het allemaal wat lichter en moderner en daar hoorde een mooie gashaard bij om heerlijk bij te relaxen.

Lees meer

Warm verhaal: Het vlammenspel in een haard is pure kunst

07-06-2018
Nieuws

Zowel in de winter als in de tussenseizoenen maken Manu en Katrien uit Wilrijk het extra gezellig bij hen thuis met hun kampvuurhaard. Ze houden van mooie dingen en combineren dat in hun tijdloze woning tot een sfeervol geheel.

Lees meer

Warm verhaal: Onze haard is de beste investering van onze renovatie

15-05-2018
Nieuws

Bij Herman en Lies uit Hallaar was het simpel, bij hen kwam er een houthaard of geen haard. Hun keuze viel op een roomdivider die ze een plek gaven tussen de keuken en de living. Deze unieke positie maakt van de haard dé eyecatcher van hun woning.

Lees meer

Een open en gesloten haard ineen

25-04-2018
Algemeen

Liftdeurhaarden bieden u het beste van twee werelden.

Lees meer

Oog voor detail, ook bij de buitenafwerking

23-04-2018
Nieuws

Niet alleen aan uw woonkamer dragen wij een hoge afwerkingsgraad hoog in het vaandel, ook aan de buitenzijde hechten wij uitzonderlijk veel belang. Niemand heeft immers graag een blinkende 'frituurpijp' uit hun dak of bovenop hun schoorsteen.

Lees meer

Warm verhaal: Hoe meer haarden, hoe meer vreugde

07-04-2018
Nieuws

Elke dag gaat Tom, onze bezetter, op pad om de geplaatste haarden netjes af te werken. Tijdens zijn job die hij met veel passie uitoefent, heeft hij dus al heel wat haardprojecten gezien waaruit hij heel wat inspiratie putte voor een haard bij hem thuis. Vandaag de dag geniet hij ook in zijn eigen woning van rustgevende momenten, samen met zijn gezin voor de haard.

Lees meer

Warm verhaal: Warmte creƫren met een druk op de knop

02-03-2018
Nieuws

Met een druk op de knop creëren Yves en Els een warme sfeer in hun (t)huis. Ze kozen voor het comfort van een gashaard met alle troeven van een houtvuur en lieten daarom het NSG-systeem integreren dat zorgt levensechte vonkjes alsook ontspiegeld glas om optimaal van het vuur te genieten.

Lees meer

Kies voor een schone houtverbranding

21-02-2018
Nieuws

Hout is de oorsprong, de brandstof met de langste geschiedenis en werd door de Europese Unie zelfs erkend als hernieuwbare energiebron. In vele Europese landen wordt houtverbranding zelfs gepromoot om de klimaatdoelstellingen te halen. Wist u immers dat de uitstoot van fijnstof met maar liefst 90% zou verminderen als alle oude toestellen vervangen zouden worden door performante, moderne toestellen?

Lees meer

Terugblik op Wonen 2018

19-02-2018
Event

Alvorens het laatste beursweekend in te duiken, beleefden we weer een gezellig warme nocturne op Wonen 2018 in de Nekkerhal van Mechelen.

 

Lees meer

Primeur: Het vuur van de toekomst

10-01-2018
Trends

De innovatieve E-Matrix van Faber creëert vuur uit water! Een toekomstgerichte oplossing die we in primeur voorstelden op Bouw & Reno. Deze haard biedt de ideale oplossing voor wie geen gas- of houthaard kan of mag plaatsen. Deze haard kan overal waar water en elektriciteit voorhanden zijn, geïnstalleerd worden.

Lees meer