DE BACKER HAARDEN op Wonen 2018

24-01-2018
Event

Het beursseizoen is in volle gang ... vanaf zaterdag 27 januari t/m zondag 4 februari verwelkomen we je graag op de Wonenbeurs in de Nekkerhal van Mechelen

 

Lees meer

Primeur: Het vuur van de toekomst

10-01-2018
Trends

De innovatieve E-Matrix van Faber creëert vuur uit water! Een toekomstgerichte oplossing die we in primeur voorstellen op Bouw & Reno. Deze haard biedt de ideale oplossing voor wie geen gas- of houthaard kan of mag plaatsen. Deze haard kan overal waar water en elektriciteit voorhanden zijn, geïnstalleerd worden.

Lees meer

Roomdivider met levensechte vonkjes

10-01-2018
Nieuws

Een doorkijkhaard die de ruimte in twee deelt en levensechte vonkjes die het vuurbeeld nog authentieker maken. Ontdek deze haard op Bouw & Reno (Hal 4, stand 4141)

Lees meer

Infosessie: De toekomst van de (open) haard

10-01-2018
Nieuws

Kunnen we de huidige gas- en houthaarden morgen nog gebruiken? Tegelijkertijd met de bestendiging van gas- en houthaarden is er ook een evolutie merkbaar naar alternatieve oplossingen. Kom er alles over te weten tijdens een van de gratis infosessie op Bouw & Reno.

Lees meer

Warm verhaal: Dé blikvanger van onze woning

10-01-2018
Nieuws

Dé blikvanger van hun woning … dat vinden Jonas & Lien uit Hulshout van hun doorkijkhaard. En terecht want ze hebben er goed over nagedacht en daar kwam heel wat pas- en meetwerk bij kijken. Het resultaat, een stijlvolle scheiding tussen de zithoek en de eetkamer.

Lees meer

Hyggelig bij de haard

15-10-2017
Trends

Heerlijk cocoonen bij de haard ... het past zomaar in de Hygge-hype! Maar wat is 'hygge'? Gegroeid uit een Noors woord is het het Deense concept om het geluk te vinden in simpele dingen geworden.

Lees meer

De indrukwekkende True Vision-haard van M-Design

14-09-2017
Actie

Een indrukwekkende haard die True Vision 850DVL van M-Design ... Nog groter en dus krijgt u een nog meer onbevangen beeld op het vuur. Je kan deze haard komen ontdekken in onze Pop-up Villa in Heist-op-den-Berg en in de belevingsshowroom in Lille.

Lees meer

Een extra dimensie dankzij de Symbio-lichtmodule van Faber

29-08-2017
Actie

Op zoek naar een gashaard om wat extra sfeer en warmte in huis te halen? Dan is de Faber MatriX misschien wel wat voor jou. Deze reeks sfeervolle gashaarden worden modulair opgebouwd zodat je een haard kan samenstellen die volledig aansluit bij jouw smaak. Bovendien beschikken deze haarden over een design dat volledig gericht is op het vuur. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de Symbio-lichtmodule.

Lees meer

Opening Pop-up Villa op 23 & 24 september

28-08-2017
Nieuws

In afwachting van de gloednieuwe showroom in Heist-op-den-Berg opent De Backer Haarden op zaterdag 23 en zondag 24 september een heuse Pop-up Villa naast de huidige showroom.

Lees meer

Team De Backer wint bedrijvenkoers

01-08-2017
Nieuws

Al voor het tweede jaar op rij wint Team De Backer de bedrijvenkoers op het na-tourcriterium in Putte.

Lees meer