Heist-op-den-Berg:
Planika

MODERNE EN ELEGANTE DESIGNS

Ruim 15 jaar is Planika de wereldleider in de productie en verkoop van bio-haarden met de door Planika gepatenteerde BEV-technologie. Dankzij die technologie zijn de haarden volledig ZERO-EMISSION en worden ze ook wel ‘intelligent fire’ of ‘slimme bio-haarden’ genoemd. De automatische bio-haarden zorgen voor echte vlammen in je interieur die niet alleen gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maar ook functioneel zijn.

De bio-haarden van Planika zijn inventieve, technologisch geavanceerde haarden voor onze hedendaagse levensstijl. Ze combineren een moderne, elegante uitstraling met de geavanceerde technologie van milieuvriendelijke, rookloze bio-alcohol, zonder gebruik van enig afvoerkanaal. De haarden van Planika dienen niet alleen als interieurdecoratie, maar zijn echte design openhaarden, die een bijzondere sfeer in ons dagelijkse leven creëren.

Kom naar onze toonzalen in Heist-op-den-Berg en Schilde om meer te weten te komen over deze intelligente haarden. Je ontdekt hoe ze precies werken en waarom ze een goede keuze zijn.

Vraag onze experts naar de werking, de mogelijkheden, … Ze geven je graag advies over het juiste model voor jouw situatie en smaak.

Bekijk alvast onze realisaties!

Bio-ethanol

Meer info, een afspraak of een specifieke vraag?

Scroll naar boven