Heist-op-den-Berg:
Metalfire

DE WARMTE VAN VUUR VERSPREIDEN

De Belgische fabrikant Metalfire ontwerpt en produceert al jaren open en gesloten haarden van hoge kwaliteit. Tot het unieke aanbod behoren meer dan 100 verschillende toestellen. Tijdens het ontwerp van de haarden worden een strak design en de technische kenmerken gecombineerd volgens de hedendaagse en toekomstige normen. Dankzij de talrijke mogelijkheden voor maatwerk, omlijstingen en verlengingen herken je aan de haardwand meteen de architect of interieurontwerper. Daarnaast sluit de stijl subtiel aan bij het volledige interieur.

De warmte van de architecturale haarden van Metalfire meet je niet in graden. Want dankzij hun design, vakmanschap en passie stralen de creaties een zekere warmte en gezelligheid uit. Bovendien vullen ze de schoonheid van de omgeving op natuurlijke wijze aan. Metalfire brengt de warmte en esthetische waarde van vuur naar je woonkamer.

Kom naar onze toonzalen in Heist-op-den-Berg en Schilde om deze pronkstukken te bewonderen. Daar zie je meteen dat deze haarden overal thuis horen en voor sfeer een gezelligheid zorgen.

Onze experts geven je graag meer uitleg over de werking, de mogelijkheden, … En kijken met plezier mee welke haard het beste bij jouw woning en situatie past.

Bereid je je graag voor op je bezoek? Ontdek eerst al onze realisaties!

Gas

Hout

Meer info, een afspraak of een specifieke vraag?

Scroll to Top