Heist-op-den-Berg:
Kalfire

GEBRAND OP INNOVATIE, BELEVING & DESIGN

Kalfire is al sinds 1981 een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Ondanks de gestage groei die Kalfire in de loop der jaren heeft gerealiseerd, is het bedrijf erin geslaagd om haar familiale karakter te behouden. Dit uit zich in een grote betrokkenheid bij klanten, dealers en producten, evenals een langetermijnvisie die innovatie mogelijk blijft maken. 

Kalfire staat voor haarden die een stijlvol onderdeel van je interieur vormen. Het aantrekkelijke design en de naadloze afwerking maakt de haarden mooi en elegant, zelfs als het vuur gedoofd is. Bovendien past Kalfire innovatieve technieken toe die milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig zijn en die in een gashaard de beleving creëren van een natuurlijk houtvuur. Dat laatste doen ze onder andere met de Natural Spark Generator, een slimme techniek die zorgt voor natuurlijke vonken, en een Hybride led-optie in de bodem die het gloeibed van de houthaard simuleert. Dat alles gecombineerd met de iMatch-app voor smartphones, die ervoor zorgt dat je de haard eenvoudig kunt bedienen van op afstand, zorgt voor een comfortabel en gebruiksvriendelijk geheel.

Kennismaken met de haarden van Kalfire doe je in onze toonzalen in Heist-op-den-Berg en Schilde. Zo voel je beter aan welke haard bij jou en je woning past. Doe zeker een beroep op onze experts zodat je alles weet over je toekomstige haard.

Kijk ook al naar onze realisaties om inspiratie op te doen!

Hout

Gas

Elektrisch

Meer info, een afspraak of een specifieke vraag?

Scroll to Top