Heist-op-den-Berg:
Jidé

100% BELGISCHE MAKELIJ

JIDÉ is een van de laatste Belgische fabrikanten van inzethaarden, open haarden, houtkachels en gashaarden – 100% Made in Belgium. De efficiënte kachels en inzethaarden en de geraffineerde en verzorgde esthetiek zijn typerend voor het Waalse bedrijf dat je haard helemaal op maat maakt. Het resultaat van hoogwaardige materialen, moderne technieken en vakmanschap pronkt in je woonkamer.

Bij JIDÉ weten ze dat een hout- of gashaard meer doet dan verwarmen alleen. Een haard schept sfeer en maakt je woning gezellig. Ze gaan voor vooruitstrevende verbrandingstechnieken, hebben oog voor design en produceren lokaal. Van het idee over de prototypes tot het eindproduct, alles wordt in eigen huis bedacht, gemaakt en uitgevoerd. Daardoor kan de kwaliteit constant van dichtbij opgevolgd worden en mag elke klant een uitstekende service verwachten.

Kom zeker langs in onze toonzalen in Heist-op-den-Berg en Schilde om meer te ontdekken over de haarden van JIDÉ. Hier ervaar je de gezellige sfeer en zalige warmte die een haard je biedt. En ontdek je meer over het gebruiksgemak en onderhoud ervan.

Weet je nog niet welke soort haard je het beste kiest? Dan staan onze experts voor je klaar met raad en advies. Zo vind je altijd de juiste haard voor jouw woning.

Snuister tussen onze realisaties en vind jouw favoriet!

Hout

Gas

Meer info, een afspraak of een specifieke vraag?

Scroll to Top