Heist-op-den-Berg:
Faber

DE ECHTE VUURBELEVING VOOR IEDEREEN

Voor elke woning bestaat er een ideale haard. Dat is het motto van Faber. In het ruime aanbod vind je dan ook verschillende haarden: gas, elektrisch en (bio-)propaan. Zo is er ook een haard voor wie geen gasaansluiting heeft of liever niet met houtblokken sleurt.

Een mooi voorbeeld is de e-MatriX van Faber, een elektrische haard met een vuureffect dat je bijna niet van echte vlammen kunt onderscheiden. Wat je ziet, is de combinatie van waternevel en energiezuinige verlichting. En daardoor is deze prachthaard bij uitstek geschikt voor moderne bebouwing, waar extra warmte niet nodig is en/of een afvoerkanaal niet beschikbaar is. Efficiënt, veilig en geschikt voor inbouw in vrijwel elk interieurontwerp. Ideaal voor wie individualiteit, warmte en bewust leven op een ongekend niveau wil combineren.

Wil je een haard van Faber live beleven? Kom dan langs in onze toonzalen in Heist-op-den-Berg en Schilde. Daar zie je het schitterende vlammenspel van de elektrische haarden en gashaarden van Faber met je eigen ogen. En ervaar je meteen ook hun gebruiksgemak. 

Het juiste brandstoftype voor de haard in jouw woning kiezen, kan overweldigend zijn. Vraag daarom zeker raad aan onze experts. Ze zoeken graag mee naar de juiste haard voor jouw woning.

Ontdek jouw favoriete haard tussen onze realisaties.

Gas

Hout

Elektrisch

Meer info, een afspraak of een specifieke vraag?

Scroll naar boven