Heist-op-den-Berg:

Warm verhaal: Hoe meer haarden, hoe meer vreugde

Elke dag gaat Tom, onze bezetter, op pad om de geplaatste haarden netjes af te werken. Tijdens zijn job die hij met veel passie uitoefent, heeft hij dus al heel wat haardprojecten gezien waaruit hij heel wat inspiratie putte voor een haard bij hem thuis. Vandaag de dag geniet hij ook in zijn eigen woning van rustgevende momenten, samen met zijn gezin voor de haard.

Deze expert koos voor … een kampvuurhaard van Kalfire
Nathalie:
 Het is hier echt gezelligheid troef dankzij onze haard. Ook de kinderen en zelfs de hondjes geneiten van de gezellige warmte. Alle voorzieningen voor een haard werden al getroffen toen we ons huis bouwden. De haard is dan een tijdje later geplaatst en die biedt een enorme meerwaarde.
Tom: We gebruiken de haard ook elke dag, van ’s morgens af aan klikken we hem aan. Niet altijd op de hoogste stand voor de warmte als wel voor de gezelligheid. Onze haard dient trouwens echt om even tot rust te komen, een boekje te lezen, een glas te drinken, te genieten van elkaars gezelschap, … We hebben er dan ook bewust voor gekozen om hier geen televisie neer te zetten. Puur genieten dus!

Er staat hier ook nog een tweede haard in huis?
Nathalie:
 Ik ben schoonheidsspecialiste en heb in mijn praktijk ook een haard laten plaatsen. De mensen die bij me over de vloer komen genieten daar echt  van. Het vuur heeft een rustgevend effect en de spieren ontspannen zich veel makkelijker. Het leuke aan een gashaard is dat je het redelijk snel goed warm krijgt. En als het aan mij ligt … er mogen best nog wel wat haarden bijkomen hier in huis.

Scroll to Top