Heist-op-den-Berg:
Landelijke haard met moderne toets

Rustica, landelijke haard met een moderne toets

In de True Vision-lijn introduceerde M-Design een haard die perfect past in een landelijk interieur, de Rustica. Deze haard ziet eruit als een authentieke open haard in een kasteelschouw maar biedt alle comfort van een gashaard.

Het comfort van een gashaard
De Rustica kan makkelijk bediend worden met een afstandsbediening of smartphone en met de ecowave en ecoswitch-functie kan je de vlammenhoogte laten fluctueren met de gewenste temperatuur. Ideaal want op deze manier kan de haard zowel voldoende vermogen geven voor een aangename warmte in de woonkamer maar kan je even goed opteren voor een lager vermogen als je de haard alleen voor de gezelligheid aanzet. De dansende vlammen die rechtstreeks uit de houtstammen lijken te komen zorgen alvast voor een verbluffend realistisch houtvuur dat in combinatie met ontspiegeld glas nog eens extra versterkt wordt.

Op maat van jouw interieur
Deze haard kan bovendien perfect afgestemd worden op je interieur, zo kan je kiezen uit verschillende soorten pannenstrips maar ook voor gekaleide stenen. En om het glas te reinigen is er het eenvoudige kliksysteem waarmee je het glas 45° kan kantelen. Kortom, met deze haard introduceert M-Design opnieuw een haard die hoog scoort op vlak van gebruiksgemak en design.

Scroll to Top