Heist-op-den-Berg:
M-design

RUIME KEUZE IN TOPDESIGN

Haarden die betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak garanderen. Daar staat M-Design voor. Want uit het ruime aanbod kies je voor een visueel aantrekkelijke gas- of houthaard, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, die niet alleen sfeer brengt maar uiteraard ook zorgt voor een lekker warme kamer.

Bij De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg en Schilde zie je haarden van M-Design echt aan het werk. Zo ervaar je meteen het gebruiksgemak van deze stijlvolle pareltjes. 

M-Design is volledig Belgisch – opgericht door Bart Goovaerts. Hij verkocht al enkele jaren haarden van topkwaliteit toen hij in 2001 besloot om zelf een haard te ontwikkelen. Na ongeveer een jaar kwam het resultaat op de markt: LUNA, een toestel met een revolutionair en uniek verbrandingssysteem en een sterk geoptimaliseerd luchtspoelsysteem.

Wil je deze innovatieve gas- en houthaarden met topdesign ontdekken? Kom dan langs in onze toonzaal in Heist-op-den-Berg of Schilde. Onze experts geven je graag het juiste advies voor jouw wensen en situatie.

Doe nu alvast inspiratie op dankzij onze realisaties.

Gas

Hout

Meer info, een afspraak of een specifieke vraag?

Scroll to Top