Heist-op-den-Berg:

Dynamisch De Backer Haarden

Duurzaamheid, innovatieve ideeën, een blik op de toekomst, dynamiek … de showroom van De Backer Haarden heeft het allemaal zonder voorbij te gaan aan de core business, haarden en de gezelligheid die ze uitstralen.

In de showroom in Heist-op-den-Berg staat beleving centraal op alle vlakken! In verschillende sfeerboxen beleef je de warmte en sfeer van een haard in een gezellige setting. Op die manier krijgt de bezoeker een realistisch beeld en gevoel van de meerwaarde die een haard in een (t)huis kan brengen. Want na een lange werkdag tot rust komen bij de warme gloed en de dansende vlammen van het vuur, dat is de beste manier om te relaxen.

Een vuur is echter constant in beweging en straalt daardoor ook pure dynamiek uit. Die dynamiek gebruikt De Backer Haarden in elk aspect van de onderneming. Ze zetten steeds in op kwaliteit zonder daarbij nieuwe ontwikkelingen in de sector uit het oog te verliezen. Voeling met de markt, duurzame trends en een service op maat van de wensen van de klant, daar gaan en staan ze voor!

Verder doen ze in de nieuwe showroom aan kruisbestuiving door middel van partnerships met o.a. verlichtingsspecialist ‘Jeune Concept’ en boven de nieuwe showroom werd een coworking space ingericht met alle moderne technieken om flexibel te kunnen werken, te presenteren of te vergaderen op locatie.

Scroll to Top