Heist-op-den-Berg:

Warm verhaal: ‘Het pareltje van de woonkamer’

Sasha & Davy, allrounders in de showbizz en bekend van musical, muziek en tv, droomden al langer van een haard in hun woning. Ze kozen voor een gashaard met de charmes van een houthaard, inclusief vonkjes en geknisper. Kortom, een haard die perfect past in hun landelijke interieur. Het pareltje in hun woonkamer werd bovendien ingekaderd met een stijlvolle mantel in natuursteen.

“Eenmaal je ooit de gezelligheid en warmte van een haard proefde, wil je niet anders meer. Toen we in contact kwamen met De Backer Haarden was de beslissing om ervoor te gaan dan ook snel gemaakt. Het gevoel zat meteen goed en we kozen voor een gashaard, enerzijds omdat de installatie van een houthaard praktisch een hele klus zou worden, anderzijds speelde ook het gebruiksgemak een belangrijke rol in onze keuze. Tijdens een druilerige dag afgelopen zomer hebben we zelfs snel even de haard aangedaan en dat doe je toch net wat sneller met een gashaard dan met een houthaard.”

“Ik ben eigenlijk echt een zomermens maar deze keer kijk ik er toch naar uit om tijdens de herfst- en wintermaanden de kaarsjes en de haard aan te steken voor een heerlijk knusse avond,” verklapt Sasha.

Scroll to Top