Heist-op-den-Berg:
Gashaarden zien er steeds authentieker en realistischer uit

Nog meer beleving …

De hedendaagse gashaarden gaan er dankzij de nieuwe technieken steeds authentieker en realistischer uitzien en dat zorgt voor heel wat extra beleving. Het resultaat? Een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld, net alsof je naar een echt houtvuur kijkt.

Een gloeiend kolenbed
De symbio lichtmodule van Faber geeft een extra dimensie aan het toch al realistische vuur. Je kent het wel, die gloed die blijft nazinderen wanneer het hout is opgebrand. De innovatieve LED-technologie, die je naar wens in en uit kan schakelen met de afstandsbediening van de haard, bootst het gloeien van het kolenbed natuurgetrouw na en is bovendien nog eens energiezuinig. Deze gashaarden zijn dankzij de ITC-module bovendien extra comfortabel en efficiënt te bedienen via een app op je smartphone op tablet.

Levensechte vonkjes
De Natural Spark Generator van Kalfire tilt het belevingsgehalte van de haard naar een hoger niveau. Deze technologie doet levensechte vuurvonkjes uit uw gashaard opstijgen die nadien waarheidsgetrouw weer uitdoven met als resultaat een natuurgetrouw vlammenspel.

TIP: Combineer je deze techniek met ontspiegeld glas dan geniet je optimaal van het vuur.

Scroll to Top