Soorten haarden

21-01-2020
Algemeen

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen ... Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard. U kan het zich misschien al wel inbeelden, dat gevoel van thuiskomen na een lange werkdag om tot rust te komen voor de flakkerende vlammen. Maar welk soort haard kies jij?

Lees meer

Genieten van een haard, ook in de zomer

05-06-2019
Algemeen

Tijdens de zomermaanden is een haard vast niet het eerste waar je aan denkt. En toch ... een haard heeft meer te bieden dan warmte alleen!

Lees meer

Schoonheid creëren uit oud papier

19-08-2018
Algemeen

Guy Leclef wordt gedreven door een passie in alles wat hij deed en doet. Na een goede gezondheid vindt hij doen wat je graag doet het allerbelangrijkste in het leven. En wat hij graag doet, dat is kunst maken uit papier!

Lees meer

Een open en gesloten haard ineen

25-04-2018
Algemeen

Liftdeurhaarden bieden u het beste van twee werelden.

Lees meer

Het beste van twee werelden combineren

12-05-2017
Algemeen

De sfeer van de houthaard met het comfort van de gashaard, dat is waar Bert en Els voor kozen in hun nieuwbouwwoning. Het resultaat is een uiterst gezellige zithoek met warme kleuren waarvan de haard het schitterende middelpunt vormt.

Lees meer

Mijn haard is dé eyecatcher van mijn appartement

08-03-2017
Algemeen

Een haard in een appartement is niet zo evident maar als je in het dakappartement woont heb je een streepje voor. Femke uit Heist-op-den-Berg haalde de gezellige warmte van een haard in huis en koos daarbij voor het beste van twee werelden, een gashaard met een strak design die dankzij de houtstammetjes toch de nodige authenticiteit uitstraalt.

Lees meer

Een haard, de beste manier om te relaxen

06-03-2017
Algemeen

Wist u dat een haard niet alleen warm en gezellig is maar bovendien ook nog eens een positieve invloed heeft op uw gezondheid?

Lees meer