Stûv

Tulp: de gashaarden van het merk Stûv

Alle Stûv-haarden zijn bronnen van warmte en gezelligheid. Het verhaal dat zij ons vertellen, is eenvoudig en warm, sober en efficiënt. Een verhaal waar het esthetische functioneel is geworden en waar voorwerpen opgaan in de architectuur. Bij Stûv staan kwaliteit en puurheid centraal. Verbeteren, dat is vereenvoudigen. Dat is het ontwerp menselijker maken. Dat is voortdurend innoveren, tot de perfecte harmonie tussen plezier en efficiëntie is bereikt.

Efficiëntie
De Stûv-Tulp-haarden zijn voorzien van een dubbele brander of een ‘woodburner’. De vlammen worden over de volledige diepte van de haard verspreid en lijken zo meer op echt vuur. De ‘woodburner’ bestaat uit een brander aan de voorzijde die minder hoge vlammen geeft dan de brander aan de achterzijde, en dit alles met keramische, erg realistische houtblokken. Deze branders bieden een ervaring die sterk lijkt op een echt houtvuur. U kunt ook één van de twee branders activeren, wat de warmteproductie halveert maar toch een optimaal rendement garandeert. Handig om in elk seizoen van uw haard te genieten!

http://belgiquepharmacie.be/acheter-xanax/

Leverbaar in vele maten en kenmerken
Zo kun je kiezen voor houtstammen of voor mooie kiezels, voor een stalen achterwand of een zwarte glazen achterwand (voor nog meer beleving) of voor stalen lamellen. Ze zijn beschikbaar in enkelzijdige- of doorkijkhaard, in hoek links of hoek rechts, met afneembare lamellen aan de voorzijde… Mogelijkheden voor iedereen.

Stûv Under-Cover: een afwerkingsbekleding met vloeiende vormen.
Wat u ziet: een prachtige haard met afgeronde vormen, perfect geïntegreerd in de omgeving en de architectuur. Wat u niet ziet: de structuren van ecologisch, hittebestendig composietmateriaal. Deze kaders zijn licht, eenvoudig te plaatsen en kunnen perfect en zonder barsten in uw muur ingewerkt worden. Aangezien de buitenlaag overschilderbaar is, kunt u deze de gewenste kleur geven. Alle Stûv-haarden zijn bronnen van warmte en gezelligheid. Het verhaal dat zij ons vertellen, is eenvoudig en warm, sober en efficiënt. Een verhaal waar het esthetische functioneel is geworden en waar voorwerpen opgaan in de architectuur. Bij Stûv staan kwaliteit en puurheid centraal. Verbeteren, dat is vereenvoudigen. Dat is het ontwerp menselijker maken. Dat is voortdurend innoveren, tot de perfecte harmonie tussen plezier en efficiëntie is bereikt.