Heist-op-den-Berg:
Bio-o

ECHT HAARDVUUR ZONDER SCHOUW

Echt haardvuur zonder schouw, nu ook bij je thuis. Biohaarden zijn hoofdzakelijk bedoeld om als sfeer te dienen maar ze geven ook warmte. Bij de verbranding van bio-ethanol komen geen schadelijke stoffen vrij en is er geen schouw of afvoer nodig. Wil je ook genieten van echt haardvuur, maar heb je geen schouw of gasleiding? Dan biedt de bio-ethanol haard van BIO-O! de oplossing. Geen rook, geen roet, geen schadelijke uitstoot, zodat je ze kan plaatsen waar je maar wil.

De ultrafijne lijnbrander van BIO-O! staat mooi opgesteld in een keienpartij naar keuze. Dit geeft een echt haardbeeld zoals je gewoon bent bij een gashaard. De sfeerhaard is eenvoudig te plaatsen. Je hangt of zet het toestel op zijn plaats, steekt de stekker in het stopcontact en bevestigt de slang aan het vatje. Klaar! Druk op de startknop en geniet van gezellig haardvuur bij je thuis. Met een haard van BIO-O! is het echt zo simpel.

In onze toonzalen in Heist-op-den-Berg en Lille zie je deze stijlvolle haarden in volle glorie. Je ontdekt hoe ze werken en hoe hard ze lijken op gas- en houthaarden. Sfeer en gezelligheid: 10/10!

Onze experts vertellen je graag meer over de werking, de mogelijkheden, … Ze geven je raad over welk model het beste bij jouw woning en situatie past.

Benieuwd naar ons werk? Ontdek onze realisaties!

Bio-ethanol

Scroll to Top