Een aanspreekpunt

Bij De Backer Haarden kiezen we op elk vlak voor kwaliteit, kwaliteit in mensen, materialen en werk. Zowel ons team van ervaren plaatsers alsook onze externe partners, van schilder tot audiovisuele specialist, zijn professionals die uw project met de nodige vakkennis benaderen. Van offerte tot oplevering, u kan steeds bij ons terecht met al uw vragen, bezorgdheden, ...

Geen voorschot bij bestelling

Een goede samenwerking begint bij een wederzijdse vertrouwensband. Daarom vragen wij bij aanvang geen voorschot, betaling gebeurt pas bij oplevering wanneer uw project werd afgewerkt en de afgesproken werken volgens uw wensen werden uitgevoerd.

Correcte prijsafspraken

We werken onze offertes tot in de puntjes uit zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor elk budget zoeken we naar de beste prijs-kwaliteit oplossing en daar hoort uiteraard een transparante, gedetailleerde offerte bij. Of u nu gaat voor een budgethaard of voor een duurder project, duidelijke afspraken vormen het begin van een fijne samenwerking! Ook wanneer u na oplevering de factuur ontvangt hoeft u niet te vrezen voor eventuele addertjes onder het gras.

Eigen atelier

In ons eigen atelier kunnen we natuursteen, keramiek en kwarts- en marmercomposiet met de grootste zorg bewerken. U kan er dan ook van op aan dat het afgewerkte product over een uitstekende kwaliteit beschikt. Naast de afwerking van haarden kunnen wij ook heel wat andere toepassingen verzorgen zoals keukenbladen, trappen, badmeubels, tabletten voor de vensterbank, ... Met een uitgebreid aantal mogelijkheden in kleur, afmetingen en materialen vindt u gegarandeerd iets wat past binnen de stijl van uw interieur.

Eigen plaatsingsdienst

Kwaliteit en klanttevredenheid begint bij een team dat z'n schouders onder uw project zet. Het hele team, van verkoper tot servicemonteur, loodgieter of stukadoor, is betrokken bij het bedrijf en voert zijn job uit met uiterst veel passie en zorg. Onze werkmannen laten uw huis bovendien netjes achter wanneer ze vertrekken. Wist u trouwens dat heel wat van deze mensen al een heel aantal jaren meedraaien bij De Backer Haarden? Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit maar één ding hebben ze alvast gemeenschappelijk, hun passie voor haarden!

Flexibele planning

Wij maken er een punt van de afgesproken leveringstermijnen te respecteren en ons te houden aan de gemaakte afspraken. Of we nu een renovatie of een nieuwbouwproject tot een goed einde moeten brengen, wij staan altijd ter beschikking voor eventuele vragen. Handig om weten is dat we bij een nieuwbouw best zo vroeg mogelijk in het verhaal gecontacteerd worden om bepaalde technieken klaar te steken. Op die manier werkt u kostenbesparend.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze lange geschiedenis zijn we de ideale partner voor uw project! Onze jarenlange ervaring maakt dat wij het reilen en zeilen in de haardensector maar al te goed kennen. Die ervaring in combinatie met een nauwgezette opvolging van wat er speelt binnen onze sector zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van uitstekend advies. Vaak denken wij ook al wat verder na om eventuele hindernissen vooraf in de kiem te smoren.

Op maat van uw interieur

Elk project is uniek en verdient de nodige aandacht. Bij ons staat u centraal en dat nemen we letterlijk. Want of het nu gaat om een groot of klein project, wij ontwerpen graag een pareltje dat van uw huis een echt thuis kan maken. Heeft u veel plaats om een haard te plaatsen of is de ruimte eerder beperkt? Geen uitdaging is ons te zwaar en we nemen dan ook graag de tijd om uw wensen te bespreken en aan te geven wat al dan niet mogelijk is.

Sterk in ontwerp

Wil u vanuit verschillende kamers van het vuur genieten, een haard waarbij boekenplanken geïntegreerd worden of kastjes waarachter hifi-apparatuur verstopt kan worden? Met onze designkennis creëerden we al heel wat mooie haardprojecten maar we werken ook regelmatige samen met bouwpromotoren, interieurarchitecten en andere professionals die beroep doen op ons als haardenspecialist.